Har du oro/ångest? Är du i kris?
Undrar du över nästa steg i livet?
Behöver du någon att tala med?

Då kan psykoterapi vara en hjälp. Det kanske räcker med några samtal eller så har du behov av stöd under en längre tid. Arbetssättet anpassas efter dig och dina behov. Jag tar även emot ungdomar.

Jag är leg psykoterapeut, socionom, diplomerad psykosyntesterapeut från PsykosyntesAkademin i Stockholm. Jag utbildar mig också i EMDR, ögonrörelseterapi. Jag tar emot nya klienter. Välkommen.

Min teoretiska utgångspunkt är ett relationellt perspektiv med anknytningsteori, affektfokuserad psykoterapi och även psykosyntes. Jag arbetar psykodynamiskt i den mening att jag utgår från att tidigare erfarenheter påverkar vad vi känner och tänker och gör idag. Jag använder även KBT.

 

Tel 070 471 42 58 py.wernstedt@swipnet.se

Min mottagning finns på Rimbogatan 8, 1tr, vid Humlegården                                              (mittemot biografen Sture på Birger Jarlsgatan/Stockholm, T-Östermalmstorg).

Jag är ansvarsförsäkrad och medlem i PsF, medlem i EFPP (European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy) och EAP (European Association for Psychotherapy)

Jag är medlem i Riksföreningen Psykoterapicentrum och Svenska föreningen för relationell psykoterapi.

www.sapu.se

www.psykosyntesakademin.se

www.psykosyntesforeningen.se

www.sfrp.se www.riksforeningenpsykoterapicentrum.se

När vårt sökande är slut,
kommer vi att återvända till
samma plats som vi startade
ifrån och för första gången
verkligen känna till den.
TS Eliot