LERA & YOGA
workshop

Välkommen till en heldag för själen i en unik miljö mellan havet och skogen.
Vi börjar på morgonen med andningsövningar och lätt ashtangayoga
och arbetar sedan med leran. Med hjälp av meditation och musik
arbetar du intuitivt med leran och dina inre bilder.
Det är den egna upplevelsen som är det viktiga, inga förkunskaper av skulptur krävs.

Py Wernstedt & Jacqueline Ramel
skulptör/psykosyntesterapeut yogalärare/skådespelare/regissör

Kostnad: 950:- material, lunch & fika ingår.
Tid: kl 9.30-16
Plats: Tyktorpsvägen 21, Lidingö

Frågor & Anmälan: Py Wernstedt 070 471 42 58 py.wernstedt@swipnet.se

LERA & YOGA
workshop

Välkommen till Lera & Yoga 15-17 sept 2017 på Frötuna. Välkommen till Lera & Yoga Välkommen till en helg för kropp och själ på Frötuna. Vi börjar morgonen med andningsövningar och yoga och arbetar sen med lera och intuitiv skulptur. Med hjälp av guidad meditation och musik arbetar du med lera och inre bilder. Naturen kommer att vävas in i skulpturarbetet. God vegetarisk mat och hamam, bastu, relax med bad i poolen ingår också i helgen. På kvällen avslutar vi med kort meditation i Orangeriet. Inga förkunskaper av skulptur eller yoga krävs. Allt material inkl bränning av skulpturer ingår. Ledare: Py Wernstedt, skulptör, psykosyntesterapeut och leg psykoterapeut & Jacqueline Ramel, yogalärare, regissör och skådespelare. Tid: 15-17 sep, ankomst fre från kl 17 och avslutas söndag kl 14. Pris: Kurs, material, bränning och helpension i dubbelrum 4 550kr, enkelrumstillägg 400kr. Frågor och anmälan: Py Wernstedt 070 471 42 58 py@pywernstedt.se (anmälan). Jacqueline Ramel 070 461 62 27 Se länk: http://www.frotuna.nu/index.php/arkiv/345 width=36 height=36>

EN DAG för DIG
-som varit eller är sjuk

Det händer mycket med oss då vi blir sjuka. Både kroppen och själen är förändrad. Vi behöver tid att vänta in oss själva. Var står jag idag? Vart är jag på väg? Var finns energin? Men i varje kris finns ett frö till utveckling. Och vi behöver näring till det friska i oss. Välkommen till en inspirerande dag i en fantastisk miljö. Med hjälp av meditation och musik skapar du i lera utifrån din inre upplevelse. Som ett samtal med dig själv där kreativitet och livsglädje för stor plats.

(Jag har själv erfarenhet av bröstcancer.)

Py Wernstedt
skulptör/psykosyntesterapeut

Kostnad: 900:- material, lunch & fika ingår.

Frågor & anmälan: Py Wernstedt 070 471 42 58 py.wernstedt@swipnet.se

VAR DIG SJÄLV
- för tjejer ca 16-19 år.

Välkommen till en annorlunda kurs för dig som vill utforska dig själv och förverkliga mer av det som är du. Det är ju inte alltid så lätt att vara den man vill. Det finns så mycket som påverkar; kompisar, media, föräldrar, skolan mm. Här kan du tillsammans med de andra i gruppen prova nya uttryckssätt som t ex att måla, skulptera och skriva. Vi kommer också att använda musik och rörelse. Bli mer av dig själv! Välkommen till fyra roliga kreativa dagar där du inte behöver ha några förkunskaper.

Ledare: Py Wernstedt, socionom, psykosyntesterapeut, skulptör & Paula Testad, kurator med fortbildning i psykosyntes, musiker.

 Läs mer om kursen:


Jag är även kursledare i kursen Den Helande Trädgården/Rosendals trädgårdar.

Aktuella datum för kurser läggs ut på hemsidan.